C/Constitució, 3
08980 Sant Feliu de Llobregat

C/Constitució, 3
08980 Sant Feliu de Llobregat

Actualitat del col·legi

El Dia Escolar de la No Violència i la Pau és una jornada dedicada a fomentar la tolerància, el respecte i la resolució pacífica de conflictes a les escoles. Aquest dia, els alumnes participen en activitats educatives que promouen la convivència pacífica, l’empatia i la comprensió entre diferents cultures. Es destaca la importància de l’educació com a eina per construir un món més just i lliure de violència, incentivant valors fonamentals per al benestar col·lectiu. A part de les activitats realitzades a les aules, també ens hem trobat tots el pati, alumnat i equip docent, on hem pogut compartir una estona de conscienciació i germanor, tot llegint un manifest on declarem les nostres intencions i així poder capgirar el món.

Comments are closed.