C/Constitució, 3
08980 Sant Feliu de Llobregat

C/Constitució, 3
08980 Sant Feliu de Llobregat

Educació Primària

Després d’I5, el nostre alumnat continua el seu camí de creixement acompanyats per l’equip de mestres de l’Educació Primària perquè assoleixin habilitats i competències que els ajudin a ser persones emprenedores, obertes als canvis i compromeses amb el món.

En el nostre dia a dia, hi té cabuda el treball globalitzat i les activitats entre l’alumnat de la mateixa etapa i també entre companys de diferents etapes educatives. Les eines digitals prenen força i estan integrades en l’aprenentatge, al costat de la manipulació, la  descoberta i el pensament crític, sense oblidar el respecte pels diferents ritmes de treball de cada nen i cada nena.

Des de 1r a 4t d’Educació Primària, les tauletes i els portàtils es comparteixen entre l’alumnat i a 5è i 6è cada alumne disposa d’un dispositiu portàtil propi que els acompanyarà a l’educació secundària.

En aquesta etapa, els infants gaudeixen dels següents projectes: L’apadrinament lector, amb el llibre sota el braç, colònies en anglès, l’hort, la robòtica, del projecte de convivència i mediació, escacs, emprenedoria i la iniciació a un 2n instrument (ukelele).

 

Vols conèixer com aprenem?

Matemàtiques manipulatives

Matemàtiques manipulatives

L'Esbarjo, espai d'aprenentatge

Psicomotricitat

Psicomotricitat

Projectes

Escac i mat

Música

Plàstica

Esperit emprenedor i solidari

Esperit emprenedor i solidari

Projecte mediambiental

Projecte mediambiental

Som escola inclusiva

"Incloure no és deixar entrar, és donar la benvinguda"

El Col·legi Verge de la Salut té una llarga trajectòria en l’atenció a l’alumnat amb diferents necessitats educatives. L’escola sempre ha estat i serà un col·legi per a tothom. Basem la nostra atenció a la diversitat en la inclusió de tot l’alumnat dins del seu grup-aula respectant els diferents ritmes d’aprenentatge i amb l’ajuda de la docència compartida en vàries hores a la setmana.

Díptic infantil i primària