C/Constitució, 3
08980 Sant Feliu de Llobregat

C/Constitució, 3
08980 Sant Feliu de Llobregat

Actualitat del col·legi

#ObjectiuLaTerra i el nostre SpaceLab

El nostre centre és una de les 10 escoles de Catalunya  que forma part del projecte #ObjectiuLaTerra organitzat per @BlanquernaFPCEE @abacuscoop @habiliscat i @fundacioescolacristiana. Aquest programa té com a centre d’interès educatiu l’exploració espacial i la voluntat de la millora del planeta. 

En aquestes 10 escoles que formem part del projecte, s’estan formant a prop de 200 docents, en el nostre cas 20 professors i professores de les diferents etapes educatives.

Estem molt satisfets de la transformació d’una de les nostres aules en un espai innovador que hem anomenat SpaceLab.

L’alumnat i el professorat del centre tindrem un espai amb els mitjans adequats per desenvolupar la competència digital de manera molt pràctica. 

El divendres, el nostre centre va acollir als responsables de les institucions que han liderat el projecte @BlanquernaFPCEE  @abacuscoop  @habiliscat i @fundacioescolacristiana . Ens ha encantat aquesta visita on s’ha signat de manera oficial el conveni de col·laboració. 

Us anirem informant de totes les novetats. Esperem que gaudiu a les xarxes socials de les demos que es van fer amb els nostres alumnes en la primera presa de contacte amb el SpaceLab. 

Comments are closed.