C/Constitució, 3
08980 Sant Feliu de Llobregat

C/Constitució, 3
08980 Sant Feliu de Llobregat

Actualitat del col·legi

Cada any l’escola es vesteix de gala per celebrar el dia del Pare Carles. Enguany hem tornat a viure una jornada solidària.

Al matí es van realitzar diferents tallers amb l’objectiu de posar la llavor d’una incipient col·laboració amb l’Associació Crescer del Brasil, que també forma part de la nostra congregació. Tampoc no va faltar la ja tradicional xocolatada. Després, tota l’escola va viure una celebració conjunta on vam tenir l’alegria de comptar amb l’assistència dels pares Paíno, Jáñez i, des del Brasil, els pares Evando i Víctor.

A la tarda, l’alumnat de primària va acabar de confeccionar les seves creacions mentre a secundària, amb activitats com la bicicletada i el Virsa Talent van tancar una jornada plena de records i de l’inconfusible esperit solidari que és el nostre homenatge al llegat del Pare Carles.

Comments are closed.