C/Constitució, 3
08980 Sant Feliu de Llobregat

C/Constitució, 3
08980 Sant Feliu de Llobregat

Actualitat del col·legi

Campanya reciclatge i col·laboració sobre la sostenibilitat

Els alumnes de Segon de Batxillerat del grup d’Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) volem organitzar una campanya de reciclatge i col·laborar amb la sostenibilitat.
El proper 9 de maig des de les 16.30 h fins a les 18.00 h estarem recollint aparells electrònics i roba en desús. La campanya té la intenció de conscienciar sobre la reutilització i el reciclatge i donar una segona vida a tots els articles recollits.

És important educar als més joves per tal de crear una societat més conscienciada sobre el medi ambient. Més de 900.000 tones de roba i 50 milions de tones d’aparells electrònics es llencen cada any, contribuint greument a la contaminació de l’aigua. La producció d’aparells electrònics, amb materials contaminants com el plom, agreuja encara més aquesta situació, afectant negativament els recursos naturals i la salut pública. És crucial assumir la responsabilitat del consum per reduir aquest impacte.

És per això que abans de llençar una peça de roba o canviar un aparell electrònic, hauríem d’assegurar-nos i decidir si realment és necessari realitzar aquest canvi i fer-lo sostenible. Per aquest motiu, us convidem a col·laborar amb la nostra campanya.
Tot el que recollim durant aquesta jornada serà destinat a entitats solidàries. Així doncs, us animem a tots i totes a participar en aquesta iniciativa per tal de prendre consciència sobre els actes que afecten el nostre planeta.

Alumnes d’ODS de Segon de Batxillerat.

Comments are closed.