C/Constitució, 3
08980 Sant Feliu de Llobregat

C/Constitució, 3
08980 Sant Feliu de Llobregat

Actualitat del col·legi

VII Cursa Nocturna per la Salut

Com es fa des de fa 6 edicions, la nostra escola va organitzar per el passat divendres 19 d’abril la VII Cursa Nocturna per la Salut. Es va tractar d’un recorregut d’uns 5km aproximadament, no competitiu i no cronometrat, on el principal objectiu era recaptar fons a benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu per a la lluita contra el càncer infantil. La inscripció tenia un preu de 15€ i en aquesta edició hem tingut més de 1000 participants.

El recorregut va tenir el seu tret de sortida a les 21h a la plaça Catalunya i enguany va ser un total de 4,6 km, com en els orígens de la marxa. Aquest recorregut fa la volta a la ciutat de Sant Feliu de Llobregat i els seus voltants: passant per Parc Nadal o plaça Lluís Companys fins a arribar al Parc Agrari amb els horts municipals i la depuradora de Sant Feliu. La cursa solidària acaba també a la plaça Catalunya, on es troba el nostre centre. Aquest any era important portar llum frontal atès que 2km del recorregut han sigut per pista a la foscor.

Les inscripcions es van tancar dos dies abans de la cursa i amb el dorsal es va poder participar en diferents sortejos gràcies i diferents empreses i negocis col·laboradors santfeliuencs: àpats, material escolar, vals a perruqueries…

També van comptar amb la presència dels Magenta Castellers de Sant Feliu. I coincidint amb els 500 anys de la Catedral de Sant Feliu, un any més, la cursa va travessar la Catedral al so de la música del grup Quartet de Corda.

Aquesta activitat és una manera de promoure obres solidàries i de desenvolupament de la pràctica esportives en un entorn diferent, donant un caràcter totalment familiar i lúdic que enriqueix les propostes de la ciutat de Sant Feliu de Llobregat. De fet, la iniciativa suma durant les passades 6 edicions més de 50.000 € destinats a la investigació del càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu amb un total de 5121 participants.

Mes info a: https://cursanocturnaperlasalutblog.wordpress.com/

Comments are closed.