C/Constitució, 3
08980 Sant Feliu de Llobregat

C/Constitució, 3
08980 Sant Feliu de Llobregat

Actualitat del col·legi

Certificació Digital Docent

El dissabte 13 d’abril es va dur a terme l’última trobada presencial dels docents participants en el projecte “Space Lab: Objectiu la Terra”.

Aquest projecte va iniciar-se el juliol passat i al llarg del curs hem rebut formació en tecnologies com el disseny i impressió 3D, realitat virtual i augmentada, i creació de robots.

En aquesta darrera sessió, vam presentar el nostre projecte davant 200 docents d’altres escoles, fet que suposa un pas important en l’avanç de la innovació i el desenvolupament de la competència digital a l’escola

A més, aquesta trobada va representar una oportunitat valuosa per compartir experiències i coneixements amb altres professionals de l’educació. Seguim treballan per veure com els conceptes i les habilitats que hem adquirit durant aquest projecte es tradueixen en noves oportunitats d’aprenentatge per als nostres alumnes. D’altra banda, la realització d’aquest projecte ha permès assolir la competència digital docent als nostres participants.

Comments are closed.