C/Constitució, 3
08980 Sant Feliu de Llobregat

C/Constitució, 3
08980 Sant Feliu de Llobregat

Actualitat del col·legi

Després de dos anys sense poder dur a terme la Caminada a Montserrat, degut a la pandèmia, aquest any hem reprès aquest repte. Aquesta activitat, amb certa tradició ja a la nostra escola, es va realitzar durant la nit del passat divendres, 14 d’octubre. L’alumnat a partir de 3r ESO està convidat a participar, de manera voluntària, en aquesta activitat, on participen també mestres i professors, membres de l’AFA i famílies de l’escola i altres persones conegudes del centre que no es volen perdre aquesta experiència tan única. Van realitzar-la 76 alumnes i 13 acompanyants ​sortint de l’escola a les 20h de la tarda del divendres, en direcció al Riu Llobregat cap a Molins de Rei, i fent el primer avituallament a l’àrea de pícnic de Castellbisbal. La ruta segueix paral·lel al riu fins arribar a Martorell, on creuen el mític Pont del Diable.  Caminar de nit, sota la llum de la lluna i els estels està ple d’encant però també es molt dur i necessita molta preparació física però també mental. El cotxes-escombra sempre acompanyen de prop al grup per assistir en qualsevol imprevist. Quan s’arriba a Collbató cal esperar a que surti el sol per poder afrontar l’últim tros, el més dur i el més espectacular, amb una mica de llum. Els 45km de caminada es culminen amb l’arribada al Monestir de Montserrat. Allà reben al grup el cotxe escombra i alguns membres de l’equip directiu de l’escola, esperant-los amb un gran dinar de germanor. La tornada a Sant Feliu es realitza amb autocar, d’aquesta manera els caminants poden començar a descansar desprès d’haver assolit aquest repte plens de satisfacció per haver aconseguit aquest gran propòsit.

Comments are closed.