C/Constitució, 3
08980 Sant Feliu de Llobregat

C/Constitució, 3
08980 Sant Feliu de Llobregat

Actualitat del col·legi

Els alumnes de Cicle Mitjà han realitzat un projecte interdisplinari durant les dues setmanes que envolten les Festes de Tardor de la nostra localitat. Els alumnes de 3r i 4t s’han barrejat per dur a terme una fita molt important, crear una acompanyants pel nostre estimadíssim Vírdrac. Organitzats en grups reduïts, el nens i nenes han plantejat un possible disseny pels capgrossos que volíen crear. Després van fer les votacions pertinents per triar el que més els hi agradava i ha sortit un disseny guanyador. Els mestres han preparat la base d’aquests capgrossos amb pòrex i entre tots ho hem reforçat amb cola i paper de diari. Mentre alguns treballaven en els capgrossos, altres aprenien ball de bastons, dissenyaven cartells amb els ordinadors utilitzant l’eina Canva o parlaven de les diferents colles de Sant Feliu tot fent un esquema. Encara no han pogut acabar els capgrossos perquè s’ha deixar assecar les diferents capes de paper i cola però segur que molt aviat tenim als nous personatges passejant pels carrers de la nostra localitat acompanyant al Vírdrac. Tenim moltes ganes de veure’ls acabats!

Comments are closed.