C/Constitució, 3
08980 Sant Feliu de Llobregat

C/Constitució, 3
08980 Sant Feliu de Llobregat

Actualitat del col·legi

Presentació dels Treballs de Recerca de batxillerat

Aquests dies l’alumnat de 2n de Batxillerat ha finalitzat el Treball de Recerca amb una exposició oral sobre la recerca que han portat a terme davant un tribunal format per professorat d’ESO i de BAT.  

Aquest treball, que es va iniciar el curs passat, implica una tasca d’investigació sobre un tema del seu interès. És una activitat que esdevé tot un repte, ja que té l’objectiu de desenvolupar la capacitat de recerca, de fer servir tots els coneixements adquirits en les diferents matèries i, també, una oportunitat per afrontar situacions que el seu camí acadèmic i professional posteriorment els requerirà.   

L’exposició els ha permès demostrar la seva capacitat comunicativa i ha esdevingut una activitat significativa per deixar constància de l’esforç, la dedicació, la implicació i la feina ben feta que l’alumnat ha fet durant tota l’elaboració del seu treball. 

Felicitem l’alumnat de 2n BAT pels treballs que han presentat i donem l’enhorabona per la feina ben feta!

Comments are closed.