C/Constitució, 3
08980 Sant Feliu de Llobregat

C/Constitució, 3
08980 Sant Feliu de Llobregat

Actualitat del col·legi

Sant Jordi a Verge de la Salut

Aquest Sant Jordi l’hem esperat al nostre Centre amb molta il·lusió. Les roses, els poemes i les narracions ens han acompanyat en la setmana més literària del món. Els passadissos feien olor de cultura i hem celebrat els tradicionals Jocs florals amb el lliurament de premis i reconeixements. Donem les gràcies a tot el professorat que s’encarrega en primera persona de fer possible un dia tan especial, a l’alumnat per la seva creativitat i a les famílies que també heu participat en el tradicional intercanvi de llibres organitzat per l’AMPA de la nostra escola. La implicació de tots i totes és un gest d’estimació a les lletres i a la cultura.

Comments are closed.